Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România și, în ciuda aparițiilor spectaculoase, ea nu se teme să se afișeze pe rețelele sociale fără machiaj.

Celebra cântăreață Antonia are 31 de ani, este mama a trei copii și deși frecvent își surprinde fanii cu ținute care mai de care mai spectaculoase, aceasta nu se teme să-și arăte imperfecțiunile.
Antonia
Astfel, în cea mai recentă imagine de pe Instagram, artista apare îmbrăcată într-un trening alb, nemachiată și cu părul prins într-o coadă.

”Cea mai frumoasă!”, ”Ești perfectă, Antonia!”, au comentat fanii în dreptul imaginii ce a adunat peste 15.000 de aprecieri.

Antonia, mesaj bizar pe rețelele sociale
De curând, artista și-a îngrijorat fanii după ce a făcut public un mesaj bizar.

”Nu sunt o persoană perfectă. Fac o mulțime de greșeli. Dar apreciez oamenii care rămân lângă mine și știu cum sunt eu cu adevărat!”, se arată în mesajul făcut public de cântăreață.

”Gura lumii n-o astupă nici pământul.”, ”Bravo. Suntem cu tine.”, ”Te iubim, suntem aici.”, au reacționat fanii.

Totodată, zilele trecute, Alex Velea, partenerul artistei, a vorbit despre nuntă.

„Nu pot să mă însor. Trăim în continuare în concubinaj. Am cerut-o pe iubita de soție. (…) M-am emoționat rău de tot. Mi-ar fi plăcut să facem nunta. Dacă nu… facem nunta în curte. Îi chemăm pe mama, tata, părinții. (…) Nu vrem nuntă mare. Noi știm cum e, pentru că fiecare a mai făcut câte o nuntă. Aș vrea ca nunta să arate fix cum își dorește ea. Ceva restrâns, intim și să ne simțim bine, să ne relaxăm. Ne-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Avem nașii, dar nu vă spun acum. (…) Dacă am trăit așa până acum, nu e grabă. Vreau să o văd mireasă și cred în uniunea asta în fața lui Dumnezeu”, a declarat Alex Velea la un post TV.