Antonia
Showbiz

Antonia, într-o pijama din satin provocatoare. Decolteul artistei nu a putut trece neobservat: „Te-aș expune la Luvru”

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe din industria muzicală din România. Iubita lui Alex Velea reușește să surprindă cu trăsăturile sale superbe, iar fotografiile provocatoare publicate pe rețelele de socializare strâng adesea zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Recent, Antonia s-a fotografiat într-o pijama îndrăzneață, realizată dintr-un material satinat, negru, peste care și-a pus un halat asortat din dantelă. Piesa vestimentară a avut un decolteu generos, care i-a pus în evidență formele voluptoase. Antonia și-a completat look-ul cu un machiaj care i-a accentuat ochii, iar șuvițele brunete, pe care aceasta le-a lăsat să cadă peste umeri, i-au oferit un aer misterios.

„Ești ca un bibelou de porțelan. Un dar al naturii”/ „Superbă femeie”/ „Te-aș expune la Luvru”/ „Minunăție de fată”/ „Poți să porți orice, ești superbă în orice ipostază”, sunt doar câteva din comentariile pe care artista le-a pe contul său de Instagram.

Antonia consideră că s-a îngrășat

În luna august, Antonia spunea că e „în etapa de grăsuță”. Fanii au combătut imediat ideea, spunând că e perfectă. Bruneta a lăsat-o mai moale cu sportul, deși făcuse din mersul la sală un lucru de la care nu se abătea sub nicio formă. Cu toate acestea, este într-o perioadă în care motivația îi cam lipsește. În plus, este extrem de ocupată cu cariera ei, dar și cu viața personală, încercând să exceleze ca mamă, logodnică, fiică și prietenă.

Într-o serie de InstaStories, bruneta a spus, cu sinceritate, că vrea să dea jos câteva kilograme și chiar s-a descris ca fiind „grăsuță”.

„Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame”, spunea logodnica lui Alex Velea în luna august.

blank