Showbiz, Stiri

Antonia are în echipă un dansator în suferinţă!

Freek, dansatorul cântăreţei, are nevoie disperată de ajutor!

61400721

Adrian Baranga, a..k.a Freek, este unul dintre cei dansatori care sunt alaturi de Antonia de cand a debutat in muzica. Cu toate astea, tanarul din Slobozia este ajutat acum de Elena, de la Mandinga, in concursul “Dansez pentru tine”.

Dansatorul tatuat care zambeste simpatic la fiecare concert al Antoniei ascunde de fapt o mare suferinta. Singurele momemente cand se poate rupe de suferinta pe care o indura de ani de zile sunt atunci cand danseaza.

61400723

Si danseaza bine! Adrian Baranga, pe care unii il cunosc ca “Freek” a pornit singur intr-un razboi, din care spera sa iasa invingator, totul doar de dragul parintilor sai. Nimeni nu stie ca el a plecat din provincie si si-a lasat singur parintii, care pentru el inseamna totul.

A facut multe sacrificii pentru a reusi sa traiasca pentru dans, din dans. Si desi se simte realizat pe plan professional, suferinta lui cea mare este ca meseria nu il lasa sa petreaca mai mult timp impreuna cu familia, el fiind un familist convins

61400719
Freek va lupta pentru visul său alături de Elena de la Mandinga şi coregrafa Cocuţa

Zilnic in el se da o lupta dura intre a-si urma visul si a fi alaturi de parintii sai bolnavi, batrani si singuri. Visul sau este acela de a-si ajuta parintii, care au nevoie de o viata mai buna si mai linistita, si simte ca singurul mod prin care poate face asta este dansul. Pentru asta el si-a luat ca partener de lupta in concursul “Dansez pentru tine”, o bruneta la fel de razboinica si sexy.

Este vorba de Elena de la Mandinga, care i-a promis dansatorului ca va face tot ce-i sta in putinta ca sa castige. Coregraful celor doi va fi Andra Gheorghe, alias Cocuta.

61400720
Iulia Vântur şi Ştefan Bănică vor fi gazdele emisiunii „Dansez pentru tine”

Noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” va debuta astăzi, la Pro Tv, de la ora 20.30, editie in care concurentii vor dansa freestyle si vals.

blank