Showbiz, Stiri

Antonia e bolnavă, are dublă personalitate

Antonia va afla joi dacă procesul de custodie al micuţei Maya se va strămuta sau nu în Italia, acolo unde fetiţa locuieşte cu bunicii din partea tatălui. Familia Castellano consideră că are un as în mânecă, acum că artista a recunoscut oficial relaţia cu Alex Velea şi e gravidă cu acesta.

antonia_0

Mai mult, Antonia ar fi vorbit Mayei despre Velea, lucru care l-a supărat pe Ciro Castellano, fostul ei socru. Omul de afaceri a declarat că a respectat-o pe Antonia până acum, dar după cele întâmplate recent cred că tânăra de 14 de ani a jucat teatru cu toată lumea.

“Am obosit, familia mea munceşte, am treburi de făcut. Noi muncim, nu facem bani ca ea, care scoate o melodie, îşi ia bani de la Avon şi din ce contracte mai are… Asta e diferenţa dintre noi. Până acum i-am luat mereu apărarea, am iubit-o. Din momentul acesta am zis gata! E mama Mayei, familia mea poate să facă ce vrea, dar eu mă retrag şi nu mai vreau să aud de ea. Vine în Italia la un copil de patru ani şi îi povesteşte că are alt iubit, îi arată burtica… Aşa ceva nu e normal. Femeia e bolnavă, are dublă personalitate, joacă teatru! A jucat teatru cu mine, cu fiul meu, cu toată lumea”, a precizat Ciro Castellano pentru ziarulring.ro.

Mai mult, din punctul de vedere al lui Ciro, Antonia i-a jignit pe toţi când a rămas gravidă cu Velea.

“Nu o înţeleg… Nu e problemă să vorbeşti de mine, de iubita mea, de cine vrei tu, dar dacă vorbim de copii, să încercăm să ne respectăm, să fie responsabilă. E o persoană falsă. O respect doar pentru că e mama Mayei. Când faci un copil ţi-l asumi, dar femeia are treabă, face totul pentru bani, pentru cariera ei. Să fie sănătoasă! De ce s-a grăbit să rămână gravidă? Divorţa înainte, nu jignea familia şi copilul. Acum de ce nu divorţează? De ce nu recunoaşte? Putea să spună: «Din culpa mea s-a terminat totul, eu şi soţul nu ne mai înţelegem, avem caractere diferite» şi punct. Nu, ea vrea neapărat să fie fiul meu responsabil. A stricat două familii, a renunţat la un băiat frumos şi cu avere pentru un…”, a încheiat Ciro Castellano.