Cu doar o lună înainte de a naşte copilul ei cu Alex Velea, Antonia se vede nevoită să apeleze la ajutorul lui Vincenzo Castellano, care încă este soţul ei.

antonia-si-vincenzo

Cântăreaţa doreşte foarte mult ca fetiţa ei şi a lui Vincenzo, Maya, să-şi cunoască frăţiorul încă de atunci când acesta va veni pe lume. Din această cauză, Antonia l-a rugat pe soţul ei să o aducă pe Maya din Italia în România, însă acesta nu i-a dat încă un răspuns.

“Doar de tatăl ei depinde, doar cu el vorbesc, nu am treabă cu ceilalţi. E normal s-o aducă pe Maya în România, să stea şi cu mine. Fetiţa mea e un copil tare bun. E încântată că va avea un frăţior, vreau să-l cunoască atunci când o să nasc”, a mărturisit Antonia pentru ziarul Libertatea.

Dacă Vincenzo o va ignora pe Antonia şi nu o va scoate pe Maya din Italia, artista îşi va putea vedea din nou fetiţa peste cel puţin patru luni de zile, deoarece nu mai are voie să meargă cu avionul.

“Eu nu mai pot merge în Italia, mai am o lună până nasc şi mi s-a interzis să mai zbor. Voi naşte prin cezariană, întrucât mai am o astfel de operaţie. Acum depinde cum îmi revin. Pe Maya am născut-o în Italia şi a trebuit să aştept trei luni doar ca să pot zbura până în România”, a încheiat Antonia.

Citeste si...
Românii au desenat feţe zâmbitoare pe buletinele de vot. Ştampila, aplicată pe nas