Antonia
Showbiz

Antonia dezvaluie la ce vârstă a câștigat primii bani

Antonia este una dintre cele mai de succes vedete de la noi. Puțini știu însă că artista a început să lucreze de când era doar o fetiță.

La câți ani a câștigat Antonia primii ei bani. Cântăreața a fost dusă de mama ei la o agenție de modele și a început să își câștige primii bani la vârsta de 9-10 ani.

Nimeni n-a crezut asta! La câți ani a câștigat Antonia primii ei bani: Eram copil-model, jumătate aveam voie să cheltui, jumătate îi puneam la ciorap!

”N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte mult pe partea de imagine, el produce din muzică, deci cumva, ne echilibrăm. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință. Când eram mică mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam la ciorap.

Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model. Dar câștigam când și când. Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au oblgiat să fac ce nu îmi place”, a declarat Antonia.

Mai sunt doar câteva zile până păşim în 2022, iar una dintre cele mai frumoase şi apreciate artiste din România a făcut o retrospectivă a acestui an, care s-a dovedit a fi unul foarte frumos, dar şi cu multe provocări.

Pe lângă succesul avut pe plan profesional, unde a bifat proiecte şi colaborări importante, artista a fost surprinsă plăcut şi în viaţa personală. În acest an, s-a logodit cu iubitul ei, Alex Velea, cu care are doi băieţi.

„2021 a fost un an bun, cu multe proiecte frumoase, muzică, chiar și câteva concerte, sunt foarte recunoscătoare pentru toate aceste lucruri. Am lansat și propria mea colecție cu About You, am fost una dintre măștile de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV.

Din punct de vedere al familiei, mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine, sănătoși cu toții și acest lucru este esențial. Anul acesta a fost special pentru că Alexandru și cu mine ne-am logodit. A fost un moment deosebit!

De la 2022 îmi doresc şi mai multă muzică, mai multe concerte, proiecte frumoase și colaborări muzicale. Bineînțeles, călătorii, timp liber petrecut cu familia mea, cu cei dragi. Sănătate și liniște. 2021 nu a fost un an tocmai simplu din punct de vedere emoțional, cu destul de multe provocări„, a declarat Antonia pentru Click.ro.