Showbiz, Stiri

Antonia, consiliata psihologic.

Antonia trece prin mari schimbari in aceasta perioada. Vedeta asteapta cel de-al doilea copil al sau si se pregateste cum sa ii explice fiice sale, Maya, ca va avea un fratior.

Antonia--consiliata-psihologic--Iata-pentru-ce-schimbare-se-pregateste-psihic-vedeta-

Avocatul artistei, Ion Todan a dezvaluit ca Antonia merge la psiholog pentru a fi invatata cum sa ii dea vestea cea mare fiicei sale.

Antonia a luat legatura cu un psiholog pentru copii si se duce periodic sa discute cu acesta. Mi-a spus ca incearca sa invete cum trebuie sa-i explice unui copil de varsta lui situatia in care se afla, de ce nu poate sa o ia in Romania, de ce nu mai este impreuna cu tatal ei, ci cu un alt barbat si cum va avea ea un alt fratior.

Copilul trebuie sa afle aceste lucruri intr-o maniera in care le poate intelege si trebuie educat sa nu aiba nici un fel de resentimente fata de parinti. Acestia sunt egali pentru copil, nici unul nu este mai presus de celalalt. Nici nu se pune problema de a influenta copilul de catre un parinte in dauna celuilalt, cel putin asa i-a explicat psihologul. Antonia este o femeie matura, cu capul pe umeri si urmeaza aceste sfaturi”, a explicat avocatul solistei.