Featured, Showbiz

Antonia a încins internetul cu o fotografie în costum de baie

Antonia este una dintre cele mai urmărite vedete pe rețelele de socializare, iar de câte ori publică poze sau clipuri, fanii nu întârzie să îi aprecieze postările.

Cântăreața are peste 2,4 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, iar postările ei atrag atenția imediat, mai ales că frumoasa vedetă renunță câteodată la inhibiții și se pozează în ipostaze foarte sexy.

Artista s-a filmat în oglindă, îmbrăcată într-un costum de baie alb care i-a pus în evidență trupul tonifiat.

Zilele trecute, Antonia le-a mărturistit fanilor săi de pe Instagram drama prin care trece. Mai mult artista le-a cerut să o ajute, deoarece în ultima perioadă a primit foarte multe comentarii răutăcioase adresate copiilor și familiei sale.

Cântăreața a povestit că a primit o serie de amenințări cu moartea la adresa ei și a familiei sale.

„Cred că fiecare artist trece prin treaba asta și primește cel puțin un mesaj urât pe zi. Eu sunt deja obișnuită cu chestia asta. Am învățat că orice postez, orice lansez, nu fac bine. E nașpa, e nasol. Mă faceți în toate feluri. Ok, accept. Dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, deja mi se pare că sunteți bolnavi la cap. N-ai cum să faci așa ceva. Oamenii ăstia sunt bolnavi psihic. Nu există să scrii așa ceva despre un copil. Nu-mi explic, a venit un val de oameni, de pagini. E ciudat rău de tot. Asta nu mai e liberă exprimare, e bătaie de joc. Când începeți să jigniți, să vă luați de familia și copiii mei… Putem să ne dăm cu părerea și civilizat. Nu trebuie să te exprimi cu atâta ură”, a spus Antonia.