Politic, Stiri

Antonescu declară public cum membri PNL se feresc din calea lui Tăriceanu

“Tăriceanu e un cadavru ambulant. Ne este frică de câte umilinţe poate să-şi provoace”

Antonescu (8) 

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că fostul premier şi lider al partidului Călin Popescu Tăriceanu este “un cadavru ambulant”, iar liberalilor a ajuns să le fie frică la câte umilinţe se poate supune acesta şi nu ştiu cum să se mai ferească de el.

Liderul PNL a afirmat că după alegeri PSD a încercat prin Călin Popescu Tăriceanu să “spargă” PNL. Antonescu a relatat faptul că seniorul PNL, Mircea Ionescu Quintus, care este “istorie vie, ambulantă, a PNL” şi un “monument de moderaţie”, l-a rugat pe Tăriceanu să părăsească reuniunea PNL.

“Dacă după aceea a declarat «Călin îmi e prieten, dar nu vreau să mai aud numele lui»? La ce te poţi expune totuşi şi ce poţi să faci… Am ajuns să ne fie frică de un singur lucru. Nu ne-a fost frică de Traian Băsescu, nu ne este frică de Victor Ponta, nu ne-a fost frică de servicii, de nimeni. Dom’le, ne e frică de ce umilinţă poate să mai provoace mâine pentru el, dar cumva şi pentru noi, acest om, domnul Tăriceanu. Ideea aceasta macabră, USL trăieşte, operaţiunea hoţească din punct de vedere politic a lui Victor Ponta, a căpătat un corp. Cadavrul unei idei s-a transformat în cadavrul unui politician, ambulant, care umblă, este stafia unui USL pentru care Tăriceanu cât USL-ul trăia nu a făcut nimic, ba chiar la cârtit pe colţuri, şi pe care îl întrupează acuma îmbălsămat de Ponta. Nu vreau, nu ştiu cum să facem să ne ferim din calea acestui om care, făcându-se de râs pe el în fiecare zi, implicit ne face şi pe noi. E totuşi parte din istoria noastră”, a afirmat liderul demisionar al PNL.