Ultimele zile au fost speciale pentru familia Messi! Argentinianul și-a luat adio de la FC Barcelona și a început un nou capitol al carierei sale, la PSG. Soția și cei trei copii i-au fost alături starului sud-american.

Imediat după ce a fost prezentat cu fast la Paris, Leo Messi ”a intrat în pâine” la noua sa echipă. Argentinianul a efectuat primul antrenament alături în capitala Franței, iar un detaliu i-a întristat și mai mult pe fanii Barcelonei, care și-au pierdut legenda. Antonela Roccuzzo, soția fotbalistului, a încetat să mai urmărească paginile clubului catalan pe rețelele sociale.

Antonela Roccuzzo, soția lui Leo Messi, a încetat să mai urmărească FC Barcelona pe rețelele sociale: ”Un gest urât”
Dacă unii fani au înțeles decizia partenerei lui Leo Messi, punând-o pe seama frustrării, a tristeții și a dezamăgirii, alții au fost extrem de virulenți la adresa sa. Aceștia din urmă au spus că e ”un gest urât”, ”o prostie” sau ”o hotărâre infantilă”.

Antonela Roccuzzo a dat impresia că a uitat deja de FC Barcelona încă de la prezentarea oficială a lui Leo Messi la PSG. Soția starului argentinian a atras toate privirile. Ținuta sa a fost una impecabilă și ”a accesorizat-o” cu un zâmbet superb.

Messi a semnat un contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Presa franceză a dezvăluit adevăratul contract al lui Messi. El va încasa 41 de milioane de euro net pe an, cu tot cu bonusuri, dintre care salariul va fi de 35 de milioane.

Debutul lui Messi la PSG are cele mai mari șanse să se producă duminică, 29 august, contra lui Reims, în deplasare. La acel moment, deținătorul a șase Baloane de Aur ar avea deja trei săptămâni de pregătire și ar putea fi apt pentru un meci oficial, scrie sursa citată.