Showbiz, Stiri

Antoneasca dă din casă mai mult decât ar trebui?!

„Acum 4 zile, Keo a fost la Andreea, a căzut în genunchi şi şi-a cerut scuze!”

 antoneasca1

Andreea Antonescu a fost invitată în platoul unei emisiuni, unde a vorbit despre relaţia fostei ei colege de la trupa Andre cu Keo. Ea a oferit amănunte neştiute despre cei doi.

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit recent, după nouă ani de relaţie. Andreea Antonescu, fosta colegă din trupa Andre a Andreei Bălan şi bună prietenă a acesteia, a oferit detalii incredibile despre cei doi.

„Au stat 9 ani împreună. Nu au stat împreună de marketing. Au lucrat împreună. Andreea e un nume, un brand. Keo se ocupa de muzica şi de show-ul ei. Erau o combinaţie. S-au iubit şi a fost o poveste de dragoste”, a spus Andreea Antonescu.

„Andreea este un om puternic. A muncit de mică foarte mult. Poate să treacă peste această despărţire. E dedicată carierei”, a adăugat ea.

andreea-balan

„În relaţia lor au fost discuţii din cauză că ea îşi dorea foarte mult un copil. După o relaţie de nouă ani nu cred că e prea mult să vrei un copil şi să vrei să te căsătoreşti. Ţi se pare anormal sau ceri prea mult? Au fost discuţii. Bănuiesc că la Andreea a fost şi vârsta şi sentimentul că vrea mai mult în plan personal. E ceasul biologic. A stat foarte mult în preajma fetiţei mele. După 20 de ani de muncă, anul trecut a avut prima vacanţă. A vrut să-şi strângă bănuţi ca să-şi facă o casă. Noi nu am stat la mâna bărbaţilor. Ea nu şi-a cumpărat genţi scumpe. Când munceşti mult, stai să te gândeşti dacă dai bani pe o geantă. Ea a construit nu o casă, ci două case. Banii au fost ai ei, terenul a fost al lui Keo. El nu a pus niciun ban”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

„Ea a insistat cu copilul. Au aşteptat să se termine casa şi când a văzut că răspunsul e nu şi nu… A vrut să joace ultima carte: mă despart de el, dau la presă, se întoarce la mine că mă iubeşte. A sperat că omul se trezeşte. După o săptămână, a găsit în presă materiale cu Keo şi o cântăreaţă. A început să insiste pe la prieteni ca să afle adevărul şi a aflat că era o relaţie de un an. Dureros a fost să afle că o altă femeie stă în aşternuturile ei, că o altă femeie a umblat în hainele ei, a fost în casa ei, a fost plimbată cu maşina ei. Îmi doresc ca Andreea să fie bine. Nu a ştiut nimic Andreea”, a explicat Andreea Antonescu.

„De când s-au separat, nu au mai vorbit, până când s-a aflat povestea cu relaţia ascunsă a lui Keo. Acum patru zile, Keo a fost la Andreea. A căzut în genunchi, şi-a cerut scuze şi a vrut să se împace. Andreea s-a trezit cu el la uşă…”, a afirmat artista.

„Andreea speră la o relaţie nouă, la un copil…”, a mai spus Andreea Antonescu.

 

blank