Showbiz

Anna Lesko se teme de singurătate

Anna Lesko este o femeie extrem de frumoasă, dar și de pretențioasă în același timp, motiv pentru care îi este teamă că niciun bărbat nu o va suporta.

Anna Lesko este o femeie extrem de frumoasă, dar și de pretențioasă în același timpFrumoasa basarabeancă duce o viață frumoasă, fără grija zilei de mâine, adulată de fani, dar și de bărbați care roiesc mereu în jurul ei. Totuși, Anna este foarte reticentă atunci când se gândește la un partener de viață stabil, alături de care să îmbătrânească eventual.

Cântăreața a trecut prin relații tumultoase și destul de lungi cu Irinel Columbeanu, Liviu Moreanu sau Codin Maticiuc, însă niciunul dintre aceștia nu au cucerit-o definitiv pe Anna. De altfel, ea recunoaște că este o persoană destul de dificilă, cu multe tabieturi și foarte pretențioasă atunci când vine vorba despre bărbați, motiv pentru care se teme că nu se va găsi niciunul care să o convingă că îi este înr-adevăr alesul inimii pe veci. Totuși, se pare că solista a păstrat o relație foarte frumoasă cu Liviu Moreanu, alături de care mai este văzută din când în când, dar despre care nu vrea să vorbească niciodată cu presa. Cei din anturajul lor spun însă că cei doi ar forma din nou un cuplu și că Anna ar fi fericită în brațele celui cu care a trăit o poveste de dragoste destul de pasională și de scandaloasă totodată.R.E

blank
blank