Anna Lesko
Showbiz

Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: „De vis ca întotdeauna”

Tocmai a împlinit 45 de ani, dar Anna Lesko nu-și pierde nicio fărâmă din senzualitatea cu care face furori de multă vreme. Activă pe Instagram, spre deliciul celor aproape jumătate de milion de urmăritori, artista de peste Prut le oferă deseori ocazia de a o admira.

Cea mai recentă postare a lui Anna Lesko o arată cu o atitudine aparent nonșalantă, în timp ce răsfoiește o revistă. Joacă senzualitatea ca nimeni alta, așa că nu îi este greu să fie seducătoare. Imaginile surprinse într-o vacanță o arată îmbrăcată într-o bustieră și o fustă din satin, lungă, dar cu crăpătură generoasă până la coapsă. Picior peste picior, Anna nu țintește deloc privirea spre telefonul cu care este
filmată.

Anna Lesko

Pe fundalul clipului de câteva secunde, artista a pus piesa ei, „Inseparabili”, lansată acum 20 de ani. „Întinerești”; „De vis ca întotdeauna”; „Ce sexy ești”; „Superbă doamnă și foarte seducătoare”, au fost câteva dintre mesajele primite de Anna Lesko.

blank