Obișnută să primească de regulă numai complimente pentru felul în care arată, iată că de această dată cântăreața a fost pusă la zid de fani, după ce ar fi arătat prea mult într-o singură poză.

După ce și-a petrecut o perioadă bună de timp în maternitate, Anna Lesko a revenit la marea ei pasiunea, muzica, dar și la interacțiunea cu fanii ei. Iar Lesko nu este dezinvoltă doar pe scenă, ci și în pozele pe care le face special pentru fanii ei. Se pare însă că de data asta reacțiile negative au fost mai multe decât aprecierile, și asta pentru că, spun cei care îi urmăresc pagina de Facebook, cântăreața a cam exagerat pentru că a publicat o poză în care este îmbrăcată doar cu o pereche de chiloți minusculi.

Anna Lesko a stârnit reacții furibunde cu această poză

Foto: arhivă personală

”Din păcate, felul josnic în care te expui depășește cu mult frumusețea fizică! Ești frumoasă, dar… exista un mare dar”. Alții au mers mai departe. ”Dap, numai la cafea se gândesc bărbații care ți-au dat like… zici că ești vedetă porno…”.

Lesko a vorbit într-un interviu și despre modul cum reușește să țină aprinsă flacăra pasiunii în dormitor: ”Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă, poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, a spus artista într-o discuție cu Bogdan Nicolai de la A List Magazine și cu psihologul Gaspar Gyorgy.