Featured, Showbiz

Anna Lesko a încins Internetul cu un decolteu de infarct

Anna Lesko (39 de ani) are cu ce se lăuda! Frumoasa cântăreață de peste Prut este tare mândră de trupul ei de zeiță, dar mai ales de sânii voluptuoși. Fanii au bombardat-o cu mesaje curtenitoare, pe Instagram, după ce solista și-a postat o fotografie în care apare periculos de sexy.

blank

Celebra interpretă arată impecabil la aproape 40 de ani. Deși este mămică, ea are un abdomen de invidiat, lucrat din greu la sala de sport, dar și un decolteu apetisant.

Anna Lesko a reușit să încingă Internetul cu fotografia în care își expune decolteul  generos, mărit, în urmă cu aproximativ zece ani, cu ajutorul medicului estetician. În recenta fotografie postată pe pagina ei de Instagram, Anna  este îmbrăcată într-o rochie scurtă, albastră, cu paiete, iar sânii obraznici sunt susținuți cu greu de sutien.

Fanii ei nu s-au putut abține și i-au trimis mesaje amuzante, cu tentă erotică: “O să răcești la plămâni Ana” sau ”Ești sexy și rea”. Anna susține însă că, pentru o talie de viespe, și un trup de fotomodel, orice femeie trebuie să țină și o dietă, nu să dea iama în frigider.

blank