Showbiz

Ani Cretu si-a botezat azi copilul

Actrita arata senzational la doua luni de la nastere

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAni Cretu si-a crestinat astazi baietelul, la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou din Bucuresti. Mamica si tatal copilului ei, Marcel Chiva, au fost foarte emotionati.

Ani Cretu a adus pe lume, in urma cu doua luni, un baietel de nota 10! Micutul Adan Marcel a fost botezat astazi la Biserica Sfantul Spiridon din Capitala. Actrita din “Vacanta Mare” a avut mari emotii, desi astepta cu nerabdare acest moment.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAni a ramas insarcinata cand nu se astepta, pentru ca doctorii au diagnosticat-o cu 14 hernii de disc si i-au spus ca sansele de a aduce pe lume un copil sunt foarte mici.

La botez, Adan Marcel a fost linistit, mai putin in momentul in care a fost scaldat in cristelnita, timp in care proaspata mamica a stat cu sufletul la gura.

Ani a socat cu silueta ei, invitatii au admirat-o si au felicitat-o ca a reusit sa slabeasca intr-un timp record: doua luni.

Dupa slujba de crestinare, Ani, Marcel si invitatii lor au plecat spre un local din zona Baneasa ca sa petreaca sis a sarbatoreasca aceasta zi importanta pentru ei.

 

Redactia EXPRESSPress