International, Stiri

Angelina Jolie va juca în ecranizarea desenului animat „Frumoasa din pădurea adormită”.

Angelina Jolie va juca rolul lui Maleficent, vrăjitoarea cea rea în ecranizarea desenului produs de Disney.

 

Filmul urmează sa fie lansat anul viitor in martie și ne-o va prezenta pe Angelina intr-o postură amenințătoare. Pe lângă trăsăturile ei puternice şi ochii pătrunzători, Angelina a beneficiat şi de o transformare cu ajutorul machiajului, pentru a arăta şi mai înfricoşător. Aceasta poartă pomeţi protetici, un ruj roşu aprins, pudră alb-porţelan şi lentile de contact care adaugă nuanţe de verde şi roşu ochilor ei  albaştri.

În ecranizare vor mai juca si Elle Fanning, Shalto Copley şi Sam Riley, iar filmările au avut loc în Buckinghamshire, Regatul Unit, anul trecut. Filmul se va axa pe evenimentele care au făcut-o pe Maleficent rece şi necruţătoare şi care au condus la blestemul aruncat asupra micuţei Aurora, jucată de Fanning.

109-mica

Angelina spune că se bucură de faptul că Disney va spune povestea şi din punctul de vedere al personajului negativ. „Sper ca până la final să vedeţi o femeie care e capabilă să fie multe lucruri şi, doar pentru că se protejează şi e agresivă, nu înseamnă că nu poate să aibă şi calităţi. Poate sună ciudat să spui că vor fi lucruri utile în film pentru fetiţele care se vor uita, pentru că e ca şi cum le-ai îndemna să fie personajul negativ. Dar Maleficent este o persoană minunată, care nu este perfectă, e departe de perfecţiune”, a adăugat vedeta în vârstă de 39 de ani.

blank