Angelina Jolie
Featured, International

Angelina Jolie s-a folosit de fiul său adoptiv Maddox, în procesul cu Brad Pitt pe custodia tuturor copiilor

Cel mai mare dintre fiii lui Angelina Jolie a depus mărturie împotriva tatălui său, la procesul de divorț. Nu a spus deloc lucruri „măgulitoare” despre Brad Pitt.

Maddox, în vârstă de 19 ani, este cel mai mare dintre cei șase copii lui Angelina Jolie, pe care îi creștea alături de Brad Pitt, înainte de a se despărți de acesta, în 2019.

Tânărul a fost audiat în calitate de martor la procesul custodiei copiilor minori ai foștilor soți, iar declarația lui a fost în favoarea mamei sale, arată o sursă apropiată familiei, potrivit publicației The Sun.

„Maddox nu se mai folosește de numele tatălui său, ci de Jolie, și se semnează așa pe toate documentele neoficiale. În curând ar intenționa să ceară și schimbarea numelui pe cale administrativă, ca să devină oficial” arată sursa citată.

Angelina îi are alături, în afară de Maddox, pe minorii Pax, 17 ani, Zahara, 16, Shiloh, 14, și gemenii Knox și Vivienne în vârstă de 12 ani.

La termenul din 12 martie, actrița în vârstă de 45 de ani a depus mai multe documente la dosar care atestă „violența domestică”, fără însă a-l acuza direct pe Brad Pitt, actorul în vârstă de 57 de ani. Timp de 12 ani au format un cuplu, dintre care doi ani au fost căsătoriți.

O tensiune există însă între Maddox și Brad Pitt, pentru că la momentul când Angelina Joile a cerut divorțul au existat relatări al unui episod violent între cei doi, desfășurat în timp ce se aflau într-un avion privat, iar Brad ar fi fost sub influența alcoolului. Ancheta desfășurată de FBI și Protecția Copilului l-au absolvit însă de orice vină.