Featured, Showbiz

Angelina Jolie, poze incendiare după divorț

Angelina Jolie starneste controverse cu o noua aparitie provocatoare, nud. La o luna dupa ce a pozat goala in cada pentru revista Madame Figaro, actrita apare pe coperta si in paginile publicatiei Harpers Bazaar, fiind acoperita doar de un voal transparent.

Fotografiile au starnit admiratia fanilor, care au putut sa descopere o alta Angelina, datorita confesiunilor pe care actrita le-a facut pentru faimoasa revista. Jolie a marturisit ca nu era populara in liceu, ca are traume emotionale si ca si-ar dori sa locuiasca peste hotare, insa fostul sau sot, Brad Pitt, vrea ca cei mici sa stea in Los Angeles.

„Cele invizibile sunt cele mai greu de vindecat. Viata are multe intorsaturi. Cateodata suferi, pentru ca ii vezi pe cei dragi cum sufera, iar tu nu poti sa fii libera si deschisa asa cum doreste sufletul tau”, a spus actrita, referindu-se la cicatricile emotionale pe care le-a capatat de-a lungul timpului.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au despartit in 2016, iar divortul lor inca nu s-a finalizat. Cei doi au impreuna sase copii: Shiloh, Vivienne, Knox, Maddox, Pax si Zahara.