Angela Similea are datorii enorme la bănci şi, la trei ani de la dispariţia soţului ei, fostul ministru Victor Surdu, “doamna muzicii româneşti” a decis să vândă conacul în care interpreta a locuit cu politcianul până la moartea acestuia.

angela-similea_09_16288bca59

Cântăreaţa a scos la vânzare conacul pe care Victor Surdu l-a construit pentru ea şi în care interpreta şi politicianul au locuit până când acesta a murit, potrivit România TV.

În prezent însă, situaţia financiară a interpretei este la pământ. Băncile încearcă să recupereze banii împrumutaţi de soţul ei, Victor Surdu şi, la trei ani de la moartea fostului ministru, artista se luptă să salveze conacul construit în satul Matara din judeţul Călăraşi.

În comuna din judeţul Călăraşi localnicii sunt uluiţi. Sătenii nu cunosc problemele vecinei lor, căreia îi poartă un respect enorm şi pe care primarul vrea să o numească cetăţean de onoare.

“Am aflat din mass-media că doamna Angela Similea ar avea datorii la unele bănci. Nu are nicio datorie la Primărie, la bugetul local. Am decis dânsei să i se acorde titlul de cetăţean de onoare. Dorim foarte mult să fie lângă noi. Dânsa reprezintă o parte din tinereţea noastră”, a declarat Gabriel Gurloui, Consilier local în Belciugatele.