Showbiz, Stiri

Angela si Cezar au confirmat zvonurile cum ca ar forma un cuplu

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu au recunoscut ca sunt iubiti

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu au recunoscut ca sunt iubitiDe saptamani bune, presa nationala si cea internationala a speculat pe marginea relatiei dintre Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu dar cei doi nici nu au infirmat si nici nu au confirmat o presupusa legatura.

Dar, joi seara cei doi au recunoscut, indirect, la un show de televiziune, ca sunt impreuna din luna decembrie. „Artistii sunt implicati si au anumite sentimente mult mai puternice decat daca te-ai duce la banca si ai spune ‘Buna. Ce mai faci’. Intre artisti exista o afinitate mult mai mare si ceea ce s-a intamplat intre mine si Angela cred ca a dat nastere multor speculatii si acest lucru este normal. Dar eu cred ca viata privata trebuie sa ramana privata”, a declarat Ouatu. In acel moment Angela Gheorhiu a intervenit si a spus „Eu nu am acelasi raspuns”. „In sensul cel mai sincer si adevarat. De ceva vreme mi s-a pus aceasta intrebare, mai ales de presa straina. La intrebarea daca am pe cineva in viata mea, eu nu pot sa spun ‘Am, dar nu spun pe cine’. Ce s-a intamplat cu Cezar a fost …el ca toti artistii din lume vanzadu-ma incerca sa imi faca curte, complimente. A fost o perioada in care a venit la spectacole ca un admirator”, a continuat ea. „Ce sa va spunem? Ca locuim impreuna sau ce?”, a precizat soprana, adaugand ca de cateva luni nu mai plange singura in camerele de hotel. „S-a intamplat un fenomen normal. Ce ni s-a intamplat? Nu am analizat, nu am vrut. Nu stiu cum sa explicam”, a continuat Angela Gheorgiu.

Cezar Ouatu a reprezentat Romania la Eurovision 2013 si s-a clasat pe locul 13. In timpul pregatirii pentru concurs intreaga presa a speculat despre presupusa lor relatie.

 

blank