Showbiz, Stiri

Angela Gheorghiu si Roberto Alagna criticati ca si-au spalat rufele in public

Angela Gheorghiu si Roberto Alagna au fost criticati de presa britanica ca si-au spalat rufele in public

 

angela_gheorghiu_23604900

 

Soprana Angela Gheorghiu si fostul sot, Roberto Alagna, au fost criticati dur de catre presa straina pentru faptul ca au facut dezvaluiri din cadrul intimiatii mariajului lor, relateaza Mediafax.


The Guardian si The Telegraph au comparat intregul scandal al mariajului dintre cei doi, cu scandalul mariajului dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton, care deasemenea si-au expus mariajul intr-o maniera jenanta.

Mai mult decat atat, presa britanica a comentat despre expunerea problemelor dintre cei doi dupa ce Angela Gheorghiu a declarat ca a fost victima violentei domestice intinsa pe mai multi ani de zile. Soprana a intrat foarte mult in detalii, mentionand ca violentele venite din partea fostului sot, Roberto Alagna, se desfasurau pana si in fata familiei.

Presa britanica nu este deloc de partea Angelei Gheorghiu conform ultimelor stiri publicate in acest sens, mai ales dupa titlul principal furnizat de acestia.

The Guardian : „Declaratiile serioase ale Angelei Gheorghiu ar putea sa nu fie luate chiar in serios”

Tenorul Roberto Alagna a declarat ulterior ca acuzatiile venite din partea sopranei sunt nefondate si ca o sa fie actionata in judecata.

„Acuzatiile de violenta conjugala publicate intr-un articol aparut in editia de marti a publicatiei The Independent si care au fost preluate intens de presa din toata lumea sunt fara fundament si defaimatoare. Din acest moment, situatia este in mainile avocatilor”, a declarat Roberto Alagna, fostul sot al Angelei Gheorghiu.  A.G

blank