Showbiz, Stiri

Angela Gheorghiu se iubeste cu Cezar Ouatu

 Soprana Angela Gheorghiu se iubeste de mai bine de un an de zile cu reprezentatul Romaniei la Eurovision, Cezar Ouatu

Angela GheorghiuAngela Gheorghiu, una din cele mai valoroase voci din Romania, a divortat acum un an de zile de tenorul Roberto Alagna. Aproximativ tot de un an de zile, Angela Gheorghiu are o relatie amoroasa cu Cezar Ouatu, fiind o fana infocata si o sustinatoare apriga al acestuia. Angela Gheorghiu il sustine pe noul ei iubit si il promoveaza cat poate de mult pentru concursul Eurovision.

Dupa ce contratenorul s-a calificat pentru marele concurs, Angela Gheorghiu nu a putut sa nu isi arate fericirea pentru iubitul ei si i-a lasat un mesaj pe Facebook emotionant, pe care ulterior l-a sters. Angela Gheorghiu reprezinta practic o rampa de lansare pentru Cezar Ouatu, pentru ca aceasta i l-a prezentat si lui Andrea Bocelli, amandoi urmand sa cante la deschiderea concertului lui din Romania, din 21 iunie.

Cei sunt foarte indragostiti si de la o vreme nu se mai ascund, desi timp de un an de zile nu a banuit nimeni ca cei doi ar avea o relatie amoroasa. Acum soprana isi prezinta noul iubit fara ascunzisuri, cei doi au petrecut si sarbatorile impreuna, cele de Craciun si cele de Paste. Acum Cezar se afla deja in Suedia unde urmeaza sa aiba loc marele concurs Eurovision, loc unde probabil o sa fie sustinut si de catre Angela Gheorghiu. 

 

 

 

blank