Showbiz, Stiri

Angela Gheorghiu, îndrăgostită foc de mai tânărul său iubit

Mihai are 26 de ani, Angela, 48!

1525240_656164107773388_1549610769_n

Angela Gheorghiu a postat o imagine cu tanarul sau iubit, medicul dentist Mihai, cu 22 ani mai tanar decat faimoasa soprana. Sub postare, cantareata originara din Adjud, Angela Gheorghiu, a scris fara niciun echivoc: “With my love, Mihai!”.

La cinci luni de la despărţirea de contratenorul Cezar Ouatu, Angela Gheorghiu iubeşte din nou. Celebra soprană trăieşte fiorii dragostei alături de un medic stomatolog, cu 22 de ani mai tânăr decât ea.

După ce a pus punct mariajului violent cu tenorul Roberto Alagna (50 de ani), Angela Gheorghiu (48 de ani) trăieşte viaţa la cote maxime şi nu mai ţine cont de vârsta partenerului, atunci când inima îi bate cu putere. Până în luna iunie a acestui an, celebra soprană s-a iubit cu Cezar Ouatu, contratenorul de 33 de ani pe care l-a susţinut la Eurovision.

De aproximativ trei luni, Angela Gheorghiu se iubeşte cu un bărbat mai mic cu 22 de ani decât ea. Tânărul se numeşte Mihai Ciortea (26 de ani), este absolvent al Facultăţii de Medicină Dentară din Cadrul Universităţii Carol Davila, din Bucureşti şi a participat la nenumărate cursuri şi congrese internaţionale.

blank