Showbiz, Stiri

Angela Gheorghiu iar s-a îndrăgostit!

Noul partener al sopranei, un tânăr medic dentist

angelaviva_66677300_19155900

 La cinci luni de la despărţirea de contratenorul Cezar Ouatu, Angela Gheorghiu iubeşte din nou. Celebra soprană trăieşte fiorii dragostei alături de un medic stomatolog, cu 22 de ani mai tânăr decât ea.

După ce a pus punct mariajului violent cu tenorul francez Roberto Alagna (50 de ani), Angela Gheorghiu (48 de ani) trăieşte viaţa la cote maxime şi nu mai ţine cont de vârsta partenerului, atunci când inima îi bate cu putere. Până în luna iunie a acestui an, celebra soprană s-a iubit cu Cezar Ouatu, contratenorul de 33 de ani pe care l-a susţinut la Eurovision.

De aproximativ trei luni, Angela Gheorghiu se iubeşte cu un bărbat mai mic cu 22 de ani decât ea. Tânărul se numeşte Mihai Ciortea (26 de ani), este absolvent al Facultăţii de Medicină Dentară din Cadrul Universităţii Carol Davila, din Bucureşti şi a participat la nenumărate cursuri şi congrese internaţionale şi lucrează la o clinică specializată pentru copii.

Cei doi se iubesc deja de trei luni. Dentistul are un frate geamăn, Claudiu, cu care seamănă ca două picături de apă. Ambii sunt iubitori ai muzicii clasice, iar Angela i-a invitat la câteva concerte ale sale pe care le-a susţinut la Londra. Când soseşte în ţară, Angela îşi petrece toată ziulica alături de stomatolog.

 

 

 

blank