Showbiz, Stiri

Angela Gheorghiu batuta ani la randul de sotul ei si umilita in fata familiei

Angela Gheorghiu a declarat pentru presa straina despre abuzurile din timpul mariajului cu tenorul Roberto Alagna

Angela GheorghiuSoprana Angela Gheprghiu a declarat publicatiei The Independent ca a fost abuzata de fostul sot, tenorul Roberto Alagna. Cei doi au fost casatoriti din anul 1996, insa violenta domestica desfasurata pe mai multi ani a marcat-o profund pe soprana.

Pe intreaga perioada a casniciei, Angela Gheorghiu si Roberto Alagna, au umplut paginile publicatiilor din tara, dar si din strainatate, fiind considerati un cuplu respectabil, de aur sau comparati cu Posh si Becks ai operei (n.r Victoria si David Beckham).

Mai mult decat atat, Angela Gheorghiu a declarat ca violenta si iesirile neadecvate ale tenorului avea loc inclusiv in fata mambrilor familiei. Soprana a povestit despre sacrificiile pe care le-a facut pentru fostul sot, umilinta prin care a trecut si mai ales renuntarea la viata de dinaintea casatoriei.

„Am fost foarte intelegatoare cu Roberto in ceea ce priveste aceasta chestiune. [….] Sunt lucruri pe care le accepti in viata de la barbatul tau, dar nu am vrut sa continuu sa traiesc cu ideea ca barbatul de langa mine este violent. Basta! Am spus tot ce puteam spune, am facut tot ce era de facut, pana in ultimul moment. Mi-am spus mie insami ca nu este adevarat, ca nu pot accepta ca aşa ceva mi se intampla, acum accept si gata. Un asemenea om nu se va schimba niciodata. Era violent si in fata familiei mele si in fata familiei lui. Eu am trecut prin lucrurile acestea. Este pagina cea mai neagra din povestea vietii mele. Ani de zile am refuzat sa cred, am spus ca va fi bine, lucruri pe care ţi le spui mereu. Dar este ca o boala. […] Sa faci asta in fata tatalui tau, in fata fratelui tau si ei sa nu spună nimic? Asa a fost viata mea. […] Eram atat de obosita din cauza plansului si a tipetelor, eram complet kaput. Pentru mine, solutia a fost sa nu mai cantam impreuna.”, a povestit Angela Gheorghiu.

Desi soprana a fost avertizata de catre apropiati ca sotul ei este un om violent, aceasta a refuzat sa creada pastrand mereu aparentele. Pana cand s-a saturat, si-a luat inima in dinti si a cerut divortul, Angela Gheorghiu incercand acum sa isi refaca viata, fiind mai fericita ca niciodata.

„Oamenii din jurul meu, colegii imi spuneau „Ai grija”. Dar pur si simplu am vrut sa fiu cu Roberto. Am divortat de primul meu sot pentru el. Cand esti indragostit, esti complet orb. Si nu stii, nu vrei sa stii nimic. Acum sunt diferita. In ziua in care am acceptat ca trebuie sa divortez de Roberto, sunt sigura ca adevarata mea persoana a iesit la suprafata. Nu pot sa ma mai prefac. M-am prefacut prea mult si am suferit prea mult. Basta. Acum este timpul sa fiu cinstita cu mine.”, a continuat Angela Gheorghiu.

blank