International, Stiri

Angajatele unui bordel din Madrid au făcut sex gratis în onoarea lui Atletico

7 (4)

Barcelona – Atletico Madrid 1-1 (Sanchez 33 / Godin 49), meci disputat sâmbătă, în ultima etapă a Primerei Division, le-a adus oaspeţilor primul titlu de campioni ai Spaniei, după o pauză de 18 ani. Iar performanţa a fost sărbătorită cum se cuvine de suporteri.

Probabil că unul dintre cei mai înfocaţi fani ai lui Atletico este patronul bordelului de lux D’Angelo Palace din Madrid. Altfel e greu de explicat neobişnuita ofertă adresată clienţilor. “Dacă Atletico Madrid câştigă campionatul, toate prostituatele sunt gratis!”, a fost anunţul stabilimentului apărut la rubrica de mică publicitate a unui ziar.

Şi băuturile s-au dat la liber

Patronul bordelului a plusat: “Toate băuturile sunt gratis în timpul meciului”. Pasiunea proprietarului pentru Atletico reiese şi din modul în care se încheie anunţul: “Veniţi să vedeţi cea mai bună echipă! Fără îndoială, cel mai bun club din lume!”. Uşor de imaginat ce s-a petrecut în bordelul cu pricina în noaptea de sâmbătă spre duminică, după remiza de pe Camp Nou.

Rămâne o întrebare: cum vor sărbători prostituatele de la D’Angelo Palace eventuala victorie a lui Atletico contra lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor din 24 mai?