Angajata unui supermarket din Constanţa a fost muşcată de un scorpion care se afla într-o ladă cu căpşuni. Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din oraş.

Angajata unui supermarket din Constanţa, muşcată de un scorpion care se afla în lada cu căpşuni. Femeia se afla în depozitul magazinului şi se ocupa de aşezarea mărfii în momentul în care a fost muşcată de scorpion.

Angajata unui supermarket din Constanţa, muşcată de un scorpion

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute. Astfel, o femeie în vârstă de 44 de ani, lucrător comercial, a fost muşcată la mâna stângă de un scorpion care se afla într-o ladă cu căpşuni. În urma evenimentului, femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie a Mega Image SRL, iar după finalizarea cercetării dosarul va fi transmis pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Accident de muncă la o carieră de piatră din Cluj. Un muncitor a murit după ce a fost strivit de bolovani şi pietre

Scene dramatice s-au petrecut la o carieră de piatră din județul Cluj. După ore întregi de săpături cu mai multe utilaje, salvatorii au reușit să ajungă la muncitorul strivit în excavator de un perete prăbușit al carierei. Din păcate, nu se mai poate face nimic pentru el.

„Un bărbat de 50 de ani, din comuna Poieni, angajat al carierei, în timp ce opera un utilaj hidraulic, excavând material din peretele vertical al carierei, a fost surprins de o alunecare de material din perete, utilajul fiind acoperit cu pietre şi nisip. La faţa locului s-a intervenit în vederea eliberării persoanei aflate în cabina excavatorului, iar în urma activităţilor de salvare, a fost constatat decesul persoanei”, arată IPJ Clu.

Corpul victimei a fost scos din cabină de către echipe ale Detaşamentului de Pompieri Huedin, care au intervenit cu două autospeciale, un ofiţer şi zece subofiţeri. Au fost folosite două buldoexcavatoare pentru a se crea acces spre cabina utilajului acoperit cu pietre.