Showbiz, Stiri

Angajata MAE e disperată să mai câştige un bănuţ din pozele de pe internet, la fel ca Andreea Tonciu?!

Spune că a realizat doar o şedinţă foto, dar e plin netul de poze cu ea… cu sânii la vedere

61416263

Denisa Ariton lucrează la MAE şi câştigă 36 de milioane lunar. Oare nu-i ajung?! Tânăra este referent la Institutul pentru Românii de Pretutindeni din luna iulie, însă practică şi modelingul.

61416264

După ce s-a aflat că este şi fotomodel, iar pictoriale în care apare extrem de sexy au devenit publice, Denisa Ariton se scuză şi susţine că lumea e rea, iar imaginile sunt realizate în urmă cu mulţi ani de zile. „După cum mulți dintre voi ați observat deja, în cursul acestei zile am fost supusă la ceea ce se numește „linșaj mediatic”. Astăzi nu au contat cei 3 ani pe care i-am petrecut în facultate, nici masterul urmat la Academia de Studii Economice, nici cursurile de la Institutul Diplomatic Român și nici munca depusă timp un an și jumătate la Institutul Hurmuzachi. Astăzi au contat niște poze pe care le-am făcut urmare a unui contract de modeling acum 4 ani și care mi-au permis să-mi susțin studiile.

61416265

Nu am jignit, nu am furat și nici nu m-am comportat ca o pițipoancă. Am avut norocul (acum îmi vine să zic nenorocul) să fiu considerată atractivă de o agenție renumită de modeling și am practicat o scurtă perioadă profesia de fotomodel. Am ales apoi să-mi continui cariera într-un domeniu în care studiile absolvite îmi pot fi de folos. Dar pentru ziarele de can-can acest lucru contează mai puțin. Tot ce a contat astăzi a fost nevoia unora de a jigni și de a umili prin toată presa din România.

Consider că tot ce am făcut în viață am făcut cu bună credință și cu speranța unui viitor mai bun. Probabil la un moment dat voi fi silită să-mi cer scuze pentru că, fără a avea părinți influenți, sau pile sus-puse, am șansa să lucrez într-un domeniu extraordinar: români de pretutindeni.

Îmi vine în minte un citat pe care mi-l repet atunci când îmi este greu:

‘Zace în noi o tainică răutate, căreia-i place să descopere nedesăvârșirile fraților noștri și iată de ce, gata stăm să-i judecăm, uitând că judecata inimilor numai dreptul lui Dumnezeu este. În loc de a cerceta cu atâta pornire ispititoare cugetul altuia, să ne coborâm în al nostru. Găsi-vom destule temeiuri să fim îngăduitori față de aproapele nostru și să tremurăm pentru noi înșine’. Arsenie Boca

Poftiți, vă rog, și dați cu pietre!, Denisa”, a menţionat e pe Facebook.

61416267

Cu toată apărarea ei, tânara este încă activă pe site-urile de haine din România, unde colege îi sunt Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu, care, la fel ca şi ea, au pozat sexy.

Dacă adevărul era cel spus de Denisa, probabil nu existau atât de multe poze fierbinţi cu ea. Nu credeţi?

61416268

Fotomodelul Denisa Ariton (26 de ani), cu apariţii în emisiunea de umor „În puii mei” sau în pictorialele „Ligii Sexy 2009” a fost angajată, începând cu 26 iulie, la Institutul pentru Românii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi” (IEH), aflat în subordinea MAE. Acum ocupă un post de referent gradul III şi are un salariu de 3.600 de lei lunar.

 

blank