Actualitate, Stiri

Angajat al unui spital din Botoşani, BĂTUT CRUNT de 3 romi, în incinta instituţiei

Un brancardier al Spitalului Judeţean Săveni a fost lovit cu pumnii şi picioarele de trei romi care veniseră la urgenţe. Pentru că nu au fost preluaţi imediat de medic s-au răzbunat dur. Brancardierul a ajuns pe masa de operaţie cu ruptură de splină şi mai multe coaste fracturate.

bataie_57906200

Franc C. de 55 de ani a venit la Camera de Gardă, împreună cu fiii săi, Raj C. de 25 de ani şi Suraj C. de 28 de ani, cerând să fie consultat de urgenţă sau să fie trimis la Botoşani, pentru că se simte rău. Medicul de gardă le-a cerut să stea la rând, dat fiind că simptomele prezentate de bărbatul de 55 de ani nu cereau o intervenţie imediată. Când au auzit acest lucru, cei trei bărbaţi s-au enervat şi au început să facă scandal, potrivit 7est.ro.

Încercând să-i calmeze, asistentul Felix Z. a fost lovit cu un dos de palmă. Mai multe lovituri a încasat, însă, brancardierul Costel T., deşi el nu avea cum să-l ajute pe pacient.

Acesta a ales să-şi continue tura până dimineaţa. Abia după aceea, colegii l-au trimis cu ambulanţa la Botoşani. Acolo s-a constatat că starea este foarte gravă, el suferind o ruptură de splină, dar şi mai multe fracturi costale.

Cei trei romi au fost amendaţi cu câte 500 de lei, iar cel care se presupune că l-ar fi bătut pe brancardier s-a ales cu dosar penal.

blank