Showbiz

Anemona de la Mireasa s-a despărțit de iubitul ei?

Anemona, cunoscută pentru participarea sa în emisiunea „Mireasa”, a clarificat zvonurile conform cărora ea și partenerul ei de viață s-ar fi separat. Ea a explicat motivul pentru care a fost inactivă pe rețelele de socializare și a dezvăluit că relația lor este mai puternică și mai fericită ca niciodată.

Anemona a subliniat că relația ei cu partenerul de viață este într-o stare excelentă și că sunt mai fericiți ca oricând. Absența sa din mediul online a generat speculații în rândul fanilor, dar ea a dorit să aducă clarificări cu privire la situația lor. Ea și partenerul ei petrec momente frumoase împreună și se bucură de fiecare clipă.

Anemona a exprimat regretul pentru absența sa din mediul online și a transmis că își îmbrățișează fanii și pe toți cei care au așteptat să audă vești de la ea. Este important pentru ea să liniștească speculațiile și să împărtășească că totul este bine în relația lor și că sunt împreună într-o perioadă fericită a vieții lor.

„A trecut mult timp de când nu am mai postat. Vreau să știți că sunt bine, sunt fericită și mă bucur de momentele alături de omul acesta minunat de lângă mine. Zâmbesc și sunt recunoscătoare că e lângă mine și că m-a ales pe mine. Vă îmbrățișez și ne auzim curând”, a scris ea în mediul online.

Anemona, cunoscută din sezonul 7 al emisiunii „Mireasa”, a dezvăluit că se află într-o nouă relație. Întrebată cum s-a ajuns la această relație într-un timp atât de scurt după ce a părăsit competiția, ea a explicat că ea și noul ei iubit se cunosc de mai mult timp și sunt din același oraș.

Anemona a explicat pe platforma sa de socializare: „Eu și iubitul meu ne știm de destul de mult timp, dar nu eram prieteni apropiați și nici nu aveam prieteni comuni. Asta făcea ca noi să ne vedem mai rar, întâmplător de cele mai multe ori.”

Citește și  Andreea Marin a dat jos 22 de kilograme, cu o masă la 3 ore! Vezi și cu mai ce

În timpul participării sale în sezonul 7 al emisiunii „Mireasa”, Anemona nu a reușit să formeze o relație de cuplu, dar a ajuns până în finala competiției. Chiar dacă nu a găsit dragostea în cadrul emisiunii, viața sa personală s-a schimbat ulterior, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noul ei iubit.

blank