Sport, Stiri

Andy Murray: „Nu-mi vine să cred că Simona vine din România!”

Sportivul jigneşte o ţară întreagă din prostie sau a vrut să zică ceva… adânc?!

 Andy (5)

Andy Murray a participat miercuri alături de Simona Halep la o sesiune de autografe pentru fanii din Paris la magazinul Adidas de pe Champs Elysees. La finalul evenimentului, Murray a vorbit la superlativ de Halep, dar şi puţin ciudat.

„Performanţele ei sunt wow! A urcat într-un an foarte rapid, chiar am urmărit în timpul liber câteva meciuri ale Simonei şi pot spune că este o jucătoare cu un talent incredibil, care poate creşte şi ajunge foarte sus. Nu-mi vine să cred că Simona vine din România! Bravo ei, o susţin şi sper să fie la un moment dat numărul 1 mondial”.

România este ţara care a dat primul număr 1 mondial pe tabloul masculin, pe Ilie Năstase, poziţie pe care Andy Murray nu a atins-o niciodată. De altfel, Ilie Năstase are două titluri de Grand Slam în palmares, la fel ca şi Murray, dar dublu numărul de turnee, 58-28.

Andy Murray este singurul campion de Mare Şlem al Marii Britanii din era Open, era care a început odată cu Ilie Năstase. Ultimul englez care a câştigat un Grand Slam înaintea lui Andy Murray a fost Fred Perry, în 1936.

 

blank