Andrew Tate
Life

Andrew Tate vrea să îl antreneze pe Elon Musk pentru lupta cu Mark Zuckerberg

Andrew Tate vrea să îl antreneze pe șeful Twitter, Elon Musk, pentru lupta cu Mark Zuckerberg, după ce au anunțat joi, 22 iunie, că se vor bate în cadrul unei confruntări de tip MMA, scrie BusinessInsider.

Andrew Tate a fost kickboxer profesionist și i-a transmis lui Elon Musk pe Twitter că „Te voi antrena” și „Nu vei pierde”. Frații Tate sunt trimiși în judecată pentru mai multe infracțiuni, printre care constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Fostul kickboxer, Andrew Tate, vrea să îl antreneze pe Elon Musk

Pentru a se răzbuna pe compania lui Zuckerberg, după ce a primit interdicție pe platformele Meta, Tate vrea să îl antreneze pe Elon Musk.

„Meta m-a interzis peste tot pentru că am spus adevărul despre vaccinuri”, scrie Tate.

„Însă acum putem restabili onoarea cu o lovitură dată liderului clanurilor inamice”, a completat el.

În august 2022, Meta i-a interzis lui Tate să mai aibă conturi pe Instagram și Facebook, după ce a încălcat politicile privind organizații și persoane periculoase și pentru încălcarea regulilor privind discursul instigator la ură.

Totul a început marți seara, când Musk a spus că ar fi dispus să se lupte cu Zuckerberg într-un „meci care ar avea loc într-o cușcă”. Miercuri seară, Zuckerberg a răspuns prin Instagram Story doar atât: „Trimite-mi adresa”.

blank