Showbiz

ANDREI ZAHARESCU, UN SPAGAR NEMERNIC, FARA SCRUPULE!

La ce sunt buni colegii si prietenii daca nu la dat in gat. Ioana Modovan il descrie, si bine face, pe Andrei Zaharescu ca pe un spagar nemernic, fara scrupule. Iata ce spune despre fostul prezentator al stirilor PRO TV: Andrei Zaharescu

„Am vazut ca se lucreaza intens la istoria PRO TV. Am dat peste cearta dintre Doina Gradea si Andreea Berecleanu. Doina zice ca Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au fost mutati din televiziune pe motiv ca „au prezentat un jurnal de dimineata mult prea comercial”. Andreea zice ca ea nu a prezentat niciodata jurnalul de dimineata. Si de aici a izbucnit cearta. Gradea a facut-o proasta, Berecleanu a facut-o „usiera”.

Ma vad nevoita stimati telespectatori, sa va povestesc cum au stat lucrurile. Actiunea se petrece in 1998. Stirile de dimineata erau prezentate nu de Berecleanu si nici de Gradea, ci de mine, Ioana Moldovan. Il aveam partener de prompter pe actualul consul al Romaniei in Africa de Sud, indragitul Andrei Zaharescu. Zaharescu lua spaga la greu de la invitati. Doctori, cabinete stomatologice, clinici private – nimeni nu scapa. In fiecare dimineata ne arata ceasurile lui scumpe si pantofii pretiosi. Eu, Neti, Irina Reisler si Ioan T. Morar, ceilalti prezentatori din matinal, habar n-aveam de acest comert. Zaharescu a mers cu tupeul atat de departe incat le dadea bietilor doctori chitante scrise de el.

A fost un abuz juridic inimaginabil si toata lumea a inteles inca de atunci ca Zaharescu nu putea sa fie singur in aceasta poveste. El impartea cu cineva sumele culese zi de zi si cred ca acel cineva a avut grija sa-l faca disparut. Asta e doar o frantura din istoria cu umbre a Pro TV care, iata, nu seamana deloc cu versiunea poleita a oamenilor care se mandresc cu ea.”, a scris Ioana Moldovan pe pagina sa de Facebook.

blank