Showbiz, Stiri

Andrei Zaharescu nu pleacă singur în Africa de Sud

Pe cine iubeşte fostul purtător de cuvânt al Guvernului

zaharescu2_62677800

Andrei Zaharescu şi soţia sa, Andreea Berecleanu, au divorţat în urmă cu trei luni şi amândoi şi-au refăcut viaţa, alături de alte persoane.

Dacă Andreea Berecleanu, fosta sa soţie, are o relaţie cu medicul estetician Constantin Stan, Andrei Zaharescu, fostul purtător de cuvânt al Guvernului, proaspăt numit în funcţia de consul la Cape Town, are o relaţie cu o tânără avocată, pe nume Cosmina.

Cei doi au fost surprinşi deja împreună de paparazzi, la ieşirea de la un concert şi în timpul unui weekend la munte.

E posibil ca noul job al fostului consilier să fie de bun augur pentru el. Şi cel mai important lucru este că s-ar putea să nu plece singur în Africa de Sud.

Interesant este că avocata seamănă izbitor cu fost nevastă.

Cosmina Ionescu

Cosmina Ionescu (34 de ani) este avocat Asociat şi Coordonator al Departamentului de Consultanţă pentru afaceri din cadrul Giurgiu&Asociaţii. Ca avocat, Cosmina s-a implicat în numeroase proiecte de drept corporativ, drept comercial şi probleme de acţionariat, drept bancar şi financiar, IT/sectorul IP şi Telecom, fuziuni şi achiziţii, privatizare sau proiecte imobiliare complexe.

Noua iubită a lui Zaharescu vorbeşte fluent engleză şi franceză şi a studiat în străinătate, printre altele la Facultatea Internaţională de Drept Comparat din Strasbourg, Franţa, Academia de Drept Internaţional din Haga, Olanda.

Este membră a Baroului Bucureşti, a Uniunii Naţionale a Barourilor din România, a Camerei Naţionale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România, a Oficiului European pentru Armonizarea Pieţei Interne.

Se pare că iubita lui Andrei Zaharescu îşi ghidează viaţa după motto-ul: „I have no idols. I admire work, dedication and I bid on my commitment for excellence”/ „Nu am idoli. Admir munca, dedicaţia şi fac totul pentru excelenţă”.

Pe lângă dedicarea pentru viaţa profesională, cele două doamne care i-au marcat destinul lui Zaharescu mai au în comun şi aspectul fizic, asemănarea dintre cele două fiind izbitoare. Coafura, zâmbetul şi privirea celor două doamne sunt doar câteva dintre asemănările care frapează încă de la prima vedere.

 

 

blank