Actualitate

ANDREI TRIFU: DE PICIORUL MEU S-A AGĂTAT CINEVA…

andrei_trifu_14086900Andrei Trifu are 44 de ani, locuieşte în Mangalia şi este scafandru de mare adâncime. El a povestit ce s-a întâmplat în noaptea blestemată în clubul Colectiv:

“În momentul în care a izbucnit incendiul a fost o stare de hipnoză generală, lumea a paralizat pentru câteva secunde, nimeni nu se aştepta la acest fenomen. Solistul vocal chiar a cerut un extinctor ca să stingem focul, dar pe moment nimic nu a fost de ajutor. După câteva secunde a început un foc puternic care a trimis lumea către iesire într-o busculadă de care nu aş vrea să aibă parte nimeni de acum încolo”, a retrăit Andrei Trifu.

“Eram la 4 metri de scenă, în faţa camerelor principale de filmat. Cumva, în momentul acela de hipnoză generală am reuşit să-mi fac loc spre ieşire. Din pregatirea de 25 de ani de armată mi-am dat seama că ceva e în neregulă şi am căutat modul prin care să-mi salvez în primul rând mie viaţa. Înainte am strigat la toată lumea să se lase cât mai jos, am încercat sa le induc oamenilor o umbră de reacţie. Am înţeles că au auzit multi. Spre ieşire s-a creat o busculadă, cei mai nepregătiţi au încercat să tragă de cei din faţă ca să-şi faca loc ei să iasă. Eu, până spre ieşire, am reuşit să-mi menţin respiraţia aproximativ un minut şi jumătate, cu ochii închişi m-am târât pe coate şi genunchi exact cum am învăţat în armată. Asta m-a salvat, mi-a salvat căile respiratorii, nu am nimic”, a relatat Andrei.

“De piciorul meu s-a agăţat cineva şi l-am tras afară cu mine, când am ieşit eu. Când am ieşit erau două persoane, nu ştiu cine, au reuşit să ridice persoana de pe piciorul meu şi pe mine şi să ne ducă departe de acel loc”, a încheiat el.