Actualitate, Stiri

Andrei Plăcintă a dat de greu şi a plâns în prima noapte de arest

I-a implorat pe poliţişti să o lase pe mama lui să-l viziteze!

andrei_placinta_arestul_politiei_timisoara_penitenciarul_timisoara_fiu_senator_sorina_placinta_57235300

Vi-l amintiţi pe Andrei Plăcintă, arogant şi mulţumit că şi-a arătat puterea în plină stradă, agresându-şi iubita şi încercând să calce cu maşina pe un bărbat care sărise în ajutor? Ei bine, acel Andrei Plăcintă s-a înmuiat după gratii şi a cedat nervos.

Andrei Plăcintă, fiu de senator, care s-a predat Poliţiei Timiş după ce a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare, a plâns în prima sa noapte după gratii şi le-a cerut poliţiştilor să îi permită mamei lui să îl viziteze.

Condamnat pentru că a încercat să calce intenţionat cu maşina un bărbat din Bucureşti, după ce şi-a ieşit din minţi şi şi-a bătut iubita în plină stradă, fiul senatoarei Plăcintă a avut o noapte de coşmar în arestul Poliţiei Timiş. A plâns în prima sa noapte de arest şi le-a cerut gardienilor să îl ducă la mama lui, scrie exclusivtm.ro.

„A fost foarte trist şi a plâns în timpul nopţii. A cerut să i-o aducem pe mama lui, să îl liniştească. Se întâmplă des ca în prima noapte după gratii unii dintre cei arestaţi să cedeze. Era praf. A intrat zâmbitor, dar după cinci minute se vedea că nu e în apele lui. Nu se aștepta să fie coleg cu hoți din apartamente și violatori”, a declarat unul dintre ofiţerii de la Arestul Poliţiei Timiş, cel responsabil de întocmirea actelor pentru infractorii noi-veniți.

 

 

blank