Showbiz

Andrei, noul concurent, atras deja de o brunetă de la Mireasa!

Andrei, noul concurent de la Mireasa sezonul 8, a intrat în casă. Spune că o fată brunetă i-a atras atenția, însă e deschis să le cunoască pe toate tinerele singure.

Miercuri, 18 octombrie 2023, Andrei a intrat în competiția Mireasa sezonul 8. Iată cum a interacționat cu ceilalți concurenți.

Andrei, noul concurent, a intrat în casă. Spune că o fată brunetă i-a atras atenția

Cu un buchet de trandafiri în brațe, Andrei a făcut cunoștință cu fiecare fată. El a dăruit câte o floare tuturor domnișoarele și doamnele din casa Mireasa. Foarte deschis, Andrei a făcut mai multe glume.

”Mă numesc Boghiu Andrei, am 26 de ani. M-aș recomanda ca o fire prietenoasă, caldă, recunoscător pentru tot ce am. Am copilărit în județul Bacău. (…) Din iunie am început un curs de rețelistică, l-am terminat cu succes. Am un loc care mă așteaptă în domeniul acesta.”, a povestit el.

După ce a absolvit facultatea, și-a dorit să fie independent financiar. A început să lucreze ca barman, spre nemulțumirea părinților. Se declară mândru pentru ce a realizat.

Cea mai lungă relația a fost de un an. După 5-6 luni au plecat în UK și curând și-au dat seama că interesele sunt diferite. El era concentrat pe muncă, ea și-ar fi dorit mai multă distracție și mai multă atenție.

Fata a fost cea care a încheiat relația, iar Andrei s-a întors acasă. Timp de aproape 2 ani a încercat să-și revină după despărțirea dureroasă. În acest timp s-a distrat și a avut mai multe relații pasagere.

Își dorește o femeie cu forme, înaltă, brunetă, decentă, inteligentă, să aibă căldură în suflet și să fie iubitoare.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

blank