Showbiz, Stiri

Andrei Gheorghe spune că dacă ar fi Preşedintele României ar desfiinţa-o: „Aş face bine, adică nimic. I-aş lăsa pe oameni să facă ce vor ei”!

Dar până atunci?! „Fac sex, fumez, dorm, merg tare cu maşina, ca Paul Walker”, mai spune Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe

Atunci cand spui Andrei Gheorghe, spui automat inteligenta, ironie si mult simt critic. Acesta este una dintre cele mai acide personalitati din Romania, opiniile sale starnind adevarate controverse de-a lungul timpului.

Scump la vorba, Andrei Gheorghe nu face niciodata risipa de cuvinte, insa, de fiecare data, acestea lovesc mai bine decat sagetile la tinta. Omul de radio si de televiziune stie foarte bine cum sa-si aleaga vorbele, astfel incat sa strapunga creierul si, uneori, chiar si inima.

Prezenta destul de rara la evenimentele mondene, acesta a facut totusi o exceptie marti seara, cand a avut de decernat un premiu, la o gala de televiziune.

Intrebat ce mai face, Andrei Gherorghe a raspuns fara sa stea prea mult pe ganduri: „Imi duc viata, muncesc, castig bani, platesc taxe si accize. Imi place sa mananc, sa fac sex, sa fumez, sa dorm, sa ma plimb cu prietenii, sa merg tare cu masina ca Paul Walker. As vrea sa fiu Russel Brand: droguri, gagici, distractie, par pe piept”.

In stilul lui caracteristic, plin de umor fin si replici bine gandite, Andrei Gheorghe ne-a impartasit parerea sa despre viata, sub toate aspectele sale.

„Daca maine dimineata as fi Presedintele Romaniei, as desfiinta-o. As face bine, adica nimic. I-as lasa pe oameni sa faca ce vor ei. De fiecare data cand noi facem ceva bine, vine statul si strica. I-as sfatui pe romani sa dea toti conducatorii afara din tara. Nu ne trebuie nimic in locul lor, noi impreuna ne suntem de ajuns”, a spus acesta.

Omul de radio si de televiziune a marturisit ca, de-a lungul carierei sale, a fost de multe ori pus la zid pentru parerile pe care le-a emis si a explicat ca ceea ce se intampla in cazul lui Mihai Bendeac nu este nici pe departe cenzura, ci doar o incercare nereusita de show.

„Am fost pus la zid de multe ori pentru parerile mele. Acolo imi place cel mai mult. El a incercat sa faca un show si nu i-a iesit. E atat de simplu. Asta nu e cenzura. E o confuzie intre cenzura si neprofesionalism”, a spus Gheorghe.

De asemenea, acesta a oferit si un sfat pentru tinerii care implinesc varsta majoratului si isi doresc sa porneasca in viata pe propriile picioare. „Singurul sfat pe care il pot da cuiva este ‘nu asculta, nu te supune. Fii tu, intotdeauna liber’. Mergi tare, iti asumi un risc, mergi incet, traiesti mult, dar plicticos”, a conchis Andrei Gheorghe.

 

blank