Showbiz

ANDREI GHEORGHE A FOST DEGEABA LA CURVE!

andrei_gheorghe_60716200

Era un banc draguţ cu un cotoi care-şi duce fiul la curve. Merg colo, închis, dincolo închis, peste drum, lacăt. Sătul de mers, pisicul îi spune lu ta-su: tăticule, mai …utem puţin şi mergem acasă. Aşa a păţit şi  Andrei Gheorghe, a plecat cum a venit.

În cartea sa “Midnight Killer”, Andrei Gheorghe a povestit cu lux de amănunte cum a fost la prostituate: „Am ajuns pe Matasari și, la stop, îmi bate cineva în geam. Văd un combinator mic de tot, care de-abia îmi ajunge cu mucii la portieră. Strigă ceva și până să mă trezesc iese din umbra una dintre cele mai urâte femei pe care le-am vazut in viata mea”.

El a continuat: „Mergem pe Mosilor, unde refuz sa opresc, ca erau prea multi clienti înghesuiți în strada. Hai pe Splai. O casă la strada, un fluierat și ies afară vreo 7-8 pocitanii. Nu vreau. Neimpresionat, puștiul mă îndruma spre fostele grajduri regale de unde, din tufișuri, ies altele”.

Supărat, Gheorghe încheie: „În București am găsit numai curve grase, bătrâne și știrbe. Îmi promit în minte să arunc pe geam Pretty Woman. Filmul”.

blank
blank