Showbiz, Stiri

Andrei de la Alb Negru a pus ochii pe un iepuraş playboy!

61280161Cum a trecut suficient timp de când s-a despărţit de Sylvia, iar rănile s-au videcat, Andrei de la Alb Negru este în aşteptarea femeii perfecte… Şi nu se lasă până nu o găseşte! Dacă acum două săptămâni a fost suprins, la mall, de paparazzi cu o ilustră necunoscută, zilele trecutem la un eveniment, el nu şi-a dezlipit ochiide Carmen Popa, un fotomodel Playboy, care a defilat sub ochii cântăreţului.

RTEmagicC_10-vdt-s.jpgVenit singur la eveniment, Andrei a urămit atent prestaţia fotomodelului iar la final, a căutat-o şi a felicitat-o pentru performanţă în momentul defilări. Mai precis pentru cei câţiva paşi şi vreo două piruete executate pe podium.

Dacă mai are sau nu încredere în femei, doar el ştie însă… cea mai neagră perioadă prin care a trecut Andrei a fost în urmă cu un an, când a aflat, cu ajutorul unor detectivi particulari, că soţia lui, Sylvia, îl înşela cu bărbatul care a filmat în videoclipul artistei. După cum ştie toată lumea, a urmat un scandal monstru încheiat cu un divorţ.

 

blank