Monden

Andrei de la Alb Negru cauzeaza accidente prin emisiuni

Andrei de la Alb Negru cauzeaza accidente prin emisiuni

blank

Andrei de la Alb Negru a fost invitat in emisiunea Danei Rogoz de pe Pro Tv International. La sfarsitul discutiilor s-a auzit un zgomot foarte puternic, atunci au realizat ca Andrei a distrus o masa. 

Andrei de la Alb Negru a fost invitatul Danei Rogoz in emisiunea ce o prezinta pe Pro Tv International. Acestia au discutat, in mod ironic, despre incidentele din cariera muzicala pe care a construit-o alaturi de Kamara.

„Oricum eu am un destin mai , asa ca, desi la acea lansare, in 2008 am facut probe cu scena pana seara si totul a fost perfect, evident in concert s-a dovedit a fi exact pe invers. Eu trebuia sa ies din podea, sa urc practic pe scena cu un lift. Numai ca live nu a mai functionat, si in timp ce cantam de sub scena a trebuit sa sar, ca sa nu fiu prins intre ea si lift. M-am lovit foarte tare si o saptamana nu am mai putut sta pe scaun, dar cumva, pe moment, am reusit sa alerg si sa ajung pe scena la timp”, declara Andrei

Kamara a sustinut majoritatea intamplarilor de-a lungul timpului, ba chiar a punctat cum o data Andrei a fost cel care a reusit sa cada cu scena cu tot la alt concert, in Turcia. Spre sfarsitul emisiunii s-a auzit un zgomot destul de puternic si atunci au realizat toti ca Andrei a rupt masa pe care isi tinea picioarele. El isi sprijinea piciorul pe blatul de jos al mesei din platou care a cedat si cazut cu zgomot spre amuzamentul colegilor si a Danei Rogoz.

 

blank