Showbiz, Stiri

Andreea Tonciu a trecut proba costumului de baie!

Vara este momentul adevarului pentru ca la piscina sau pe plaja, nimeni nu isi mai poate masca kilogramele in plus. Andreea Tonciu a renuntat si ea la haine si, dupa cum se vede in imagini, a trecut proba costumului de baie.

In tara ploua aproape in fiecare zi, asa ca Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au lasat in urma Romania si au ales sa isi petreaca concediul tocmai in Egipt. Cei doi au plecat miercuri si, odata ajunsi in tara piramidelor, s-au cazat la un resort de cinci stele din Golful Sahl Hasheesh, unde o camera costa intre 150 si 200 de euro pe noapte.

Si, daca ar fi sa tinem cont de facilitatile oferite, am putea spune cu usurinta ca cei doi se bucura de un sejur de lux peste hotare. Pe langa cele trei tipuri de piscine, una cu apa dulce, una cu apa sarata si alta acoperita cu o cupola de sticla prin care se vede cerul, bruneta si iubitul ei au parte si de un meniu pe masura: fructe de mare, delicatese culinare din toate colturile lumii si deserturi de iti lasa gura apa.

Insa, bucuroasa ca a ajuns intr-un loc cu soare, mare si plaja, Andreea nu a zabovit prea mult in camera si nici in restaurant, ci a preferat sa se relaxeze la piscina. Imbracata intr-un costum de baie din doua piese, Tonciu si-a etalat formele in toata splendoarea lor, iar reactiile admiratorilor ei au fost pe masura.

Daca tinem cont de fotografiile vedetei, dar si de comentariile pe care aceasta le-a primit, putem spune cu usurinta ca vara aceasta, bruneta a trecut proba costumului de baie. Si, ca sa se asigure ca nici vara viitoare nu va avea probleme, aceasta nu da iama in bunatati nici in concediu. De cand a plecat in Egipt, Andreea mananca mai mult fructe de mare, peste si fructe.