Showbiz, Stiri

Andreea Tonciu se umple de bani la Antena 1.

După ce la începutul acestui an a semnat cu postul Antena 1 pentru emisiunea „Un show păcătos“, unde este, alături de Daniela Crudu, asistenta lui Dan Capatos, acum Andreea Tonciu are pe masă un nou contract.

Andreea-Tonciu_

Recent, jurnaliştii de la WOWbiz au aflat că bruneta este foarte îndrăgită de şefii din trustul Intact şi că va face parte din echipa emisiunii „Splash! Vedete la apă“, show la care a aparticipat şi anul trecut. Ea va fi concurentă şi va primi suma de 5.000 de euro.

„Andreea este foarte bine văzută în post, pentru că este modestă şi muncitoare, participarea ei în emisiuni a adus un plus de audienţă. De aceea, ea a mai fost cooptată şi în alt format, cel în care vedetele vor intra la apă. Andreea Tonciu nu este străină de acest proiect, întrucât a mai participat şi anul trecut, însă provocările din această vară par mai mari, aşa că şi banii pentru care a semnat, în jur de 5.000 de euro, sunt mai mulţi decât la ediţia anterioară“, au spus, pentru WOWbiz, surse din cadrul televiziunii Antena 1.