Showbiz, Stiri

Nunta mare in showbiz-ul romanesc! Afla ce cuplu va spune “Da!” in curand

Andreea Tonciu s-a decis sa se marite cu iubitul ei, Nicolae Mitea. Marele eveniment va avea loc in 2014, iar cei doi vor avea cinci perechi de nasi, fiindu-le foarte greu sa aleaga intre ei.

tonciumitea252570e6cf-1371227669“Ne-am gandit deja si am stabilit ca anul viitor vom face cel putin cununia civila si, cu ajutorul lui Dumnezeu, facem si nunta. Gata, ajunge, avem sase ani de cand stam asa! Trebuie sa luam decizia asta odata si odata… Acum, anul asta, pe primul plan este cariera lui Niky. Asteptam sa revina pe terenul de fotbal si sunt sigura ca, odata revenit, va arata ca nu este un fotbalist terminat”, a declarat Tonciu in legatura cu planurile cuplului pentru viitorul relativ apropiat.

media_138008765863926100“Noi avem foarte multi prieteni, iar eu vreau sa am cinci perechi de nasi. In primul rand ne gandim la antrenorul lui Niky, Ionut Chirila, cel care i-a fost ca un adevarat parinte. Cu el a devenit fotbalist si a putut ajunge la o echipa ca Ajax Amsterdam si tot cu el va reveni acum, dupa atata timp de facut tusa, pe teren. Niky ii este profund recunoscator pentru totdeauna. Apoi, alta pereche de nasi pe care eu o vreau este Andra si Catalin Maruta, care mie imi sunt buni prieteni. Normal ca exclusivitate la eveniment vor avea ProTV si Maruta. Sigur, la nunta mea vor fi prezente si cele mai bune prietene ale mele din showbiz, Sanziana Buruiana si Simona Trasca”, a explicat bruneta.