Showbiz, Stiri

Andreea Tonciu, pe gratis pentru Dan Capatos

Dupa ce si-a micsorat nasul si si-a marit sanii, Andreea Tonciu a primit propunerea de a lucra ca asistenta a lui Dan Capatos, alaturi de Daniela Crudu. Insa, pentru dansurile lascive si noptile pierdute, bruneta nu va primi niciun ban.

Andreea Tonciu

In vara anului trecut, Andreea Tonciu a decis sa puna definitiv capat relatiei de sapte ani pe care a avut-o cu Nicolae Mitea. De asemenea, ea a simtit nevoia sa se reinventeze, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa corecteze ceea ce o deranja la ea din punct de vedere fizic. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, Andreea a mers la o clinica din Turcia, acolo unde a intrat in reparatii capitale: si-a micsorat nasul, si-a marit sanii, dar si buzele. De asemenea, bruneta a slabit si cateva kilograme bune, mergand zilnic la sala si la masaj.

Noua infatisare i-a priit de minune, avand in vedere ca are o multime de oferte de a defila prin diferite cluburi din Capitala, dar si de a participa la emisiuni TV. Dupa ce s-a gandit cateva zile, Andreea Tonciu a acceptat oferta lui Dan Capatos de a fi asistenta alaturi de Daniela Crudu la emisiunea de noapte de la Antena 1.

Va fi intretinuta in continuare de parinti!

Cu toate acestea, ea va face aceasta munca benevol, din dorinta de a se bucura de mai multa publicitate si pentru a le da peste nas dusmancelor:

 “Capatos i-a spus ca ar vrea sa o aiba ca asistenta, dar nu are buget suficient. Atunci, Andreea a spus ca ea nu are nevoie de bani. Si uite asa a ajuns sa lucreze cu el si cu intreaga echipa. Ea este fericita si ii place atmosfera. De bani nu are nevoie, pentru ca va avea de castigat foarte mult la capitolul imagine, iar banii vor veni de la sine, va avea mult mai multe oferte pentru evenimente, gratie expunerii la TV.

Andreea oricum nu duce lipsa de bani, pentru ca parintii ei o sustin tot timpul si ii fac toate poftele”, a declarat un apropiat al brunetei