Showbiz

Andreea Tonciu in imagini incendiare

Andreea Tonciu se afla intr-o perioada de reinventare, asa ca, dupa ce si-a operat nasul, sanii, buzele si …mai urmeaza si alte “imbunatatiri” , ea continua sa isi socheze fanii postand pe pagina sa de Facebook poze dintre cele mai provocatoare.

Andreea Tonciu in imagini incendiare_3Separarea de fotbalistul Nicolae (Niki) Mitea si noul job de asistenta TV la “Un show pacatos” au determinat-o pe Tonciu sa se ocupe serios de imaginea ei si sa se prezinte in fata opiniei publice altfel decat asa cum a facut-o pana acum. Zilele trecute ea a si-a pus fanii de sex masculin pe jar, dupa ce s-a pozat pe o masa de masaj aproape goala. Prietenii ei de pe Facebook au apreciat postarea si s-au garbit sa ii faca multe complimente.

61626948Tonciu insa are planuri mari pentru vacanta de Paste in care va intra in curand, in Saptamana Mare dinaintea Sarbatorilor pascale: ea a anuntat si in emisiunea de noapte ca intentioneaza sa isi schimbe silicoanele cu unele ….noi.

61650420Dilema cea mare a asistentei tv este pentru ce masura de silicoane sa opteze, ce forma….si alte asemenea detalii extrem de importante, pe care le discuta cel mai mult, in pauzele publiciatare, cu Bordea, Dan Capatos, Cruduta si DJ Silviu Andrei. Ramane de vazut ce va fi dupa Pasti…si cum va arata noua Andreea Tonciu….