Showbiz, Stiri

Andreea Tonciu este urmată, cu mare viteză, de propria ei soră, încă minoră

Uite ce poze cu Lorena dezbrăcată au apărut pe net!

 sora Tonciu 3

Are aproape jumatate din varsta surioarei ei mai mari, insa Lorena are toate sansele sa ajunga mult, mult mai cunoscuta decat Andreea. Mezina familiei Tonciu nu tine cont de absolut nimic si se lasa fotografiata in cele mai “fierbinti” ipostaze.

Toata lumea o stie pe Andreea Tonciu, devenita celebra in urma pictorialelor nud si a relatiilor cu diversi fotbalisti autohtoni, precum Cristi Daminuta, Cristi Pulhac si Nicolae Mitea.

sora Tonciu 4

In varsta de doar 15 ani, Lorena Tonciu calca adanc pe urmele surioarei ei, “bombardand” retelele de socializare cu fotografii cat se poate de sexy. Acesta este si cazul ultimei poze postate de focoasa adolescenta pe Facebook, o imagine in care bruneta apare imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti, extrem de mulati pe corp, si intr-un tricou suflecat pe sani.

sora Tonciu 5

Iar reactiile prietenilor virtuali nu au intarziat sa apara. “Esti superbaaaaa”, “Excelenta”, “Esti frumoasa, Lorena!”, “Esti la fel de frumoasa ca sor-ta”, au scris admiratorii infierbantati ai Lorenei Tonciu.

sora Tonciu

Cum, necum, Andreea Tonciu este extrem de mandra de sora ei. Invitata in urma cu ceva vreme intr-o emisiune televizata, iubita lui Nicolae Mitea a marturisit ca ii este Lorenei nu doar sora mai mare, ci si mama. “Eu am crescut-o, o plimbam mereu in carucior. Nu sunt pregatita sa am copil, dar stiu sa am grija de unul”, marturisea bruneta in urma cu cateva luni.