Showbiz

Andreea Tonciu dă de pământ cu piţipoancele din televiziune şi se dezice de ele

Andreea Tonciu: “Eu nu fac sex pe bani ca altele, din industrie”

TonciuAndreea Tonciu, deşi a rămas fără job fiind dată afară de la Kanal D, trăieşte bine-mersi pe banii părinţilor, spune ea. Şi probabil că stilul ăsta de viaţă mai continuă pentru că starletei nu-i prea place munca.

Salariile de asistentă tv nu depăşesc 800 de euro, iar pentru o prezentare de modă cu chiu, cu vai, se încasează 2-300. Cu toate acestea, multe dintre fetele care apar pe micul ecran şi care nu au o meserie propriu-zisă se fălesc cu apartamente proprii şi maşini de lux, pentru care, teoretic, ar fi trebuit să muncească cel puţin două vieţi. Dar Tonciu le-a luat în colimator şi dă cu ele de pământ, sugerând că fetele din showbiz ajung bogate pentru că îşi vând trupurile.

Fetele care apar pe micile ecrane reprezintă un trofeu pentru bărbaţii cu dare de mână, care îşi fac un scop în sine de a le cuceri, indiferent de preţ. Şi, vorba cântecului interpretat de Dan Helciug, el propune, ea nu refuză şi, uite aşa, pentru o noapte sau o suită de nopţi fierbinţi de amor, fetele se pot alege cu satisfacţii pe măsură.

Dacă în urmă cu câţiva ani era la modă răsplata în haine sau genţi, fetele au mărit miza şi se aruncă direct la apartamente şi maşini scumpe. Toată lumea ştie, nimeni nu vorbeşte, însă, despre asta.

Andreea Tonciu a hotărât să ia atitudine şi să măture pe jos cu piţipoancele: “Păi eu sunt în showbiz de şapte ani şi nu am nici casă, nici maşină scumpă. Astea, de unde au ele bani de maşini de 60-70.000 de euro? Păi fac sex pe bani, asta fac. Eu nu sunt ca toate panaramele astea şi de-aia nu am. Dar nici nu îmi trebuie, decât să-mi vând trupul mai bine stau în banca mea. Din prezentări de modă nu poţi să câştigi, se duc unele să defileze şi pe un million şi vin la televizor să spună că au luat 500 de euro. Poate au luat 500 de euro, dar pentru altceva, nu ca să defileze pe podium”, a declarat Tonciu.

La 27 de ani, Andreea încă locuieşte cu părinţii, teoretic. Practic, stă la iubitul ei, Nicolae Mitea, dar este perfect împăcatş cu situaţia sa financiară: “Eu trăiesc bine datorită părinţilor mei. Ei mă ajută, îmi cumpără tot ce am nevoie. Eu dacă am o haină sau o geantă mai scumpă nu dau din colţ în colţ când sunt întrebată de unde o am, aşa cum fac toate fetele astea ieftine”, a mai spus Tonciu.

blank