Showbiz, Stiri

Andreea Tonciu arată groaznic fără machiaj!

Fanii au încremenit când au văzut-o fără urmă de fard!

  Tonciu 7

A vrut sa isi impresioneze fanii, dar a reusit fix contrariul. Andreea Tonciu s-a fotografiat fara pic de machiaj si a postat fotografia pe internet. Ce a urmat, e demn de filmele de comedie!

Chiar daca atunci cand isi face aparitia la vreun eveniment monden isi studiaza cu atentie tinuta, de data aceasta Andreea Tonciu a reusit sa o “comita” grav de tot. Vedeta s-a lasta fotografiata intr-o ipostaza care nu o pune deloc intr-o lumina favorabila in fata admiratorilor ei.

Tonciu 8

S-a dus la salon pentru a se relaxa si a vrut ca toata lumea sa afle asta. Mandra de “isprava” ei, Andreea Tonciu s-a fotografiat intr-o ipostaza care, in loc sa ii aduca sute de like-uri, asa cum si-a dorit, a produs fix contrariul.

Atunci cand au vazut-o complet nemachiata si “imbracata” doar intr-un prosop verde, admiratorii Andreei nu s-au putut abtine sa nu o “intepe” pe aceasta. “ ‘Ai de capu’ meu”, a scris unul dintre barbatii care, cel putin teoretic, trebuia sa fie impresionat de bruneta.

Tonciu 3

Nascuta pe data de 12 mai 1986 in Bucuresti, Andreea Tonciu a absolvit cursurile Facultatii de Management Turistic, insa, de mica, scopul ei in viata era cu totul altul. Bruneta visa sa ajunga celebra si a reusit acest lucru in 2007, la 21 de ani, in urma relatiei cu fotbalistul Cristi Pulhac. In viata ei au mai existat alti doi practicanti ai sportului cu balonul rotund: Cristi Daminuta si Nicolae Mitea, actualul ei logodnic.

blank